DESIGN  –  TEKST  –  FOTO  –  RÅDGIVNING

Bram er designavdelingen i Medier og Ledelse AS, som er et frittstående mediehus. Vi er også desken til publikasjonene Dagens Perspektiv, Dagligvarehandelen og magasinet Plot. Vi har en løpende produksjon av egne aviser og magasiner med over 100 ­utgivelser og cirka 5000 sider årlig, i tillegg til produksjon for eksterne kunder på 20+ utgivelser og ca 500 sider. 

Våre designere:

Heidi Andersen

Vår Art Director har over tyve års erfaring fra flere mediehus og forskjellige oppdragsgivere. Hun har jobbet med både store og små merkevarer på alle nivåer.

Spesialitet: Magasin, pakningsdesign og typografi.

 Jeg liker å være med hele veien, sørge for at designet får en god helhet i alle flater. Min styrke ligger i å fange opp det som blir sagt mellom linjene. Når jeg klarer det, ser jeg at oppdragsgiveren blir enda mer knyttet til sitt eget produkt.

heidi@bramdesign.no

Tim Harding

Priceless Award Winner. Londoneren Tim har vært sjefsdesigner for diverse livsstilsmagasiner, jobbet med BBC og har vunnet flere priser for sitt design. Trenger vi si mer… (!)

Spesialitet: Magasin/avis, informasjonsgrafikk og typografi

– Design should be easy to understand, so the message is clear. Clients should get the help they need to realise their ideas.

tim.harding@bramdesign.no

Mariann Freij

Redaksjonens ubestridte ener. Mariann er utdannet grafisk designer fra HiG (nå NTNU) med erfaring fra både Norge og Canada. Hun er ekspert på – ALT! 

Spesialitet: Magasin/avis/bok, tekst, web og interaksjonsdesign.

– Jeg er opptatt av tilgjengelighet og brukeropplevelse, at brukeren skal være i fokus gjennom hele designprosessen.

mariann.freij@bramdesign.no 

Siv Kristiansen

Vår prosjektleder og rådgiver er en sjelden kombinasjon av Pippi og Google. Siv har Bachelor i medier og kommunikasjon fra Australia, og 15 års erfaring med medieproduksjon i Oslo.

Spesialitet: Lytter til kundene og og skreddersyr tekniske og praktiske løsninger for dem.

– Om man er stille for lenge så visner tungen.

siv.kristiansen@bramdesign.no